Moderne installatie met industriële look voor just brands flagshipstore

Wie in Den Haag op de Spuistraat winkelt kan er niet omheen; de nieuwe Just Brands flagshipstore van maar liefst 800m2 groot. Just Brands pakt met dit nieuwe pand flink uit, en daar hoort ook de verantwoordelijkheid voor een perfect binnenklimaat bij. De wens van Just Brands was namelijk om hun eerste volledig gasloze winkel te openen in dit pand. Installateur Climapartners en samenwerkingspartner Centercon hadden de eer de installatie te verzorgen.

Om de moderne en kenmerkende industriële look van de winkel te realiseren werd het pand volledig gestript tot casco-niveau. Vervolgens werden op het dak van het pand meerdere LG Syncro buitenunits geplaatst. Hier zijn in de winkelruimte meerdere binnendelen op aangesloten, deels cassettes en deels LG plafond onderbouwsystemen. Zelfs het luchtgordijn bij de entree draait op een warmtepomp.

De industriële look van de winkel vormde installatietechnisch een interessante uitdaging, al het leidingwerk is namelijk zichtbaar. Door alle binnendelen in kleur te zetten zijn deze volledig in lijn met de kleur van het plafond. Het overige leidingwerk is in een metalen leidinggoot verwerkt waardoor het industriële gevoel van het pand versterkt wordt. De eerste gasloze Just Brands vestiging is hiermee een feit.

| Leestijd: